Sir Richard Branson Flip Flop Collection

Nov 13, 2020 | Flip Flops, Owniez

Uitzicht vanaf lodge Sir Richard Branson

We hebben een unieke Owniez slipper collectie ontworpen voor de Mahali Mzuri lodge van Sir Richard Branson.

In de Olare Motorogi Conservancy, in de Maasai Mara (Kenia) vind je het luxe safarikamp met 12 tenten genaamd Mahali Mzuri. De naam Mahali Mzuri betekent ‘mooie plek’ in het Swahli en dat is precies wat het is.

November 2020 verbleven we een paar dagen in deze lodge, alles was adembenemend mooi. Kijk en geniet ervan, de Mahali Mzuri lodge.

Leeuwen in Masai Mara, Mahali Mzuri
Masai rangers Sir Richard Branson, Mahali Mzuri

Hier begon onze samenwerking, ideeën werden besproken en de eerste ontwerpen gemaakt. Een unieke en stijlvolle collectie, slippers met foto’s van wilde dieren genomen rond de Mahali Mzuri lodge in de Mara gecombineerd met kleurrijke Afrikaanse prints die iedereen heel graag wil dragen.

De gasten van Mahali Mzuri konden zich verwennen met deze prachtige Owniez slippers voor zichzelf. Ze konden ze natuurlijk ook meenemen als souvenir voor de thuisblijvers.

Uitzicht vanuit de lodge, Sir Richard Branson

OWNIEZ FLIP FLOPS

WALK FASHIONABLY ORGANIC AND SAVE OUR BEAUTIFUL PLANET

Het is geweldig om een ​​bijzondere collectie te mogen ontwerpen. En zeker voor iemand als Sir Richard Branson. Nu denk je misschien dat wij alleen slippers ontwerpen voor hele hoge prijzen, grote bedrijven en of merken? Maar dit is zeker niet het geval. We ontwerpen voor iedereen, van een enkel paar tot een prachtige collectie voor een bedrijf of hotel.

Voor de Mahali Mzuri lodge hebben we een exclusieve print ontworpen en daarnaast hebben we kant-en-klare Owniez slippers aan het display toegevoegd. Ga naar de webshop van Owniez en ga op zoek naar alle prachtige Afrikaanse prints.

We maken graag combinaties van moderne prints samen met kleurrijke statements. Speciale lettertypen zoals stempels of handgeschreven woorden geven elk paar slippers een uniek tintje.

Maak de zomer onvergetelijk en duurzaam en ga op zoek naar de mooiste Owniez Slippers.

Bezoek ons  in de Owniez Flip Flip Design Studio in Leeuwarden
Afrikaanse print op Owniez Flip Flops
Afrika
Zebra Print op Owniez Flip Flops
Wishlist 0
Continue Shopping